Min historie

 

Det hele startede med...

 

Et lille frø i maven som sidenhen skulle blive til skønne Felix. Mens jeg var gravid og før graviditeten arbejdede jeg som pædagog primært i vuggestue, men også enkelte børnehaver. Her oplevede jeg "livet som barn i institution", og hvor lidt tid der var til at være nærværende som pædagog. Under min barsel blev det tydeligt for mig, at jeg ikke skulle tilbage til institutionslivet, men at jeg har en ambition om at formidle til forældre og fagpersoner, hvordan man kan få mere nærvær, og hvorfor det er så vigtigt med nærvær, især overfor vores små poder.

Jeg bor med min lille familie i en skøn, hyggelig og "Huset på Christinashavn"s lignende andelsforening i Københavns NordVest kvarter. Min mand er skolelærer, og min søn skal passes hjemme hos mig sammen med et barn mere, indtil de skal i børnehave. Følg med her på min blog, hvor jeg vil dele ud af faglige råd, metoder og andre godter fra min pædagogverden, og krydre det med små anekdoter fra hverdagen med to unger i samme alder rendende om benene:-) 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker sparring omkring dit barn; angående valg af institution, mere nærvær i hverdagen, udfordringer omkring opdragelse - selvom dette ord nærmest er ude af vores sprog, så bruger jeg det alligevel - eller andre problematikker. 

God læselyst:-)