Kvinder og Nærvær

Velkommen til Børn og Nærværs kvinde univers. Efter jeg har startet en rejse ind i mit indre kvinde univers med fokus på en cyklus i balance, har jeg haft burg for at udvide Børn og Nærvær med en side kun dedikeret til os kvinder. Jeg har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at vi som kvinder får en viden om vores cyklus, vores feminitet og at kunne danne et fælles skab omkring det.

Her på siden vil der være direkte links til mine blogindlæg omhandlende kvindelige, feminine, cykliske og andre emner, som jeg forbinder med det at være kvinde. Jeg håber med tiden at kunne skabe et fællesskab for kvinder, hvor vi kan dele vores tanker, bekymringer, erfaringer og meget gerne kunne mødes i real life, da jeg kan mærke, at det gør en kæmpe forskel for mig at være i kvinders selskab og have et sted, hvor man kan dele og bare være som de kvinder, vi nu en gang er.

 
Indlaeg.om.alt-det-med-at-vaere-kvinde-og-mor

Indlæg om alt det med at være kvinde og mor

Blogindlæg

Direkte link til mine blogindlæg omkring moderskab, amning, fødsel, cyklus, PMS og meget mere :)

slip-af-med-PMS

Laura Grubb - Cyklus ekspert

Tjek det her fantastiske online kursus fra min veninde Laura Grubb ud: “Slip af med PMS”

Laura har samlet alle sine bedste råd mod PMS baseret på hendes yogalærer- og kostvejleder baggrund. For ingen kvinde bør døje med PMS-symptomer hver eneste måned!

Det her er en perfekt gave til dig selv, hvis du er træt af humørsvingninger, akne eller ømme bryster op til din menstruation. For du kan heldigvis gøre meget ved det ved hjælp af kost, yoga og livsstilsændringer - du skal bare vide hvordan. Det fortæller Laura meget mere om i kurset.

 

Planlæg din dag efter din cyklus

Ønsker du et nemt og overskueligt redskab til at kunne planlægge din dag efter din cyklus, har jeg her lavet en lille dagsplan med fokus på cyklussen. Der er et ark til hver fase i cyklussen og en beskrivelse til sidst omkring de forskellige felter. Håber du kan bruge det og få mere balance i din hverdag med din cyklus :)

Du klikker bare på billedet, så åbner den i et nyt vindue, hvor du kan hente filen ned.