Kvinde universet / Kvinder og Nærvær

Velkommen til Børn og Nærværs kvinde univers. Dette univers er opstået efter min egen rejse ind i min cyklus, og hvordan jeg øver mig hver dag i at leve sammen med den. For mig har det været en kæmpe øjenåbner at få viden omkring min cyklus og ikke se den som en modstander, men faktisk en rigtig god medspiller. Den åbenbaring vil jeg rigtig gerne dele med jer og hjælpe jer med at finde.

Kvinders cyklus har været et stort tabuemne i mange mange år - flere århundrede faktisk - men der har også været tider, hvor vi har levet sammen som kvinder og sammen med vores cyklusser. Den viden har været ved at gå tabt, da vi er blevet pumpet med at man bare skal stå smerten igennem, bruge tamponer, så man kan det hele også selvom man har menstruation, dopet os selv med smertestillende eller p-piller for at få en regelmæssig cyklus, kaldt vores cyklus grimme ord som “russerne er kommet”, “mit lort” …..

 
Dagsplan-med-cyklus-fokus
 
beautiful-bloom-blooming-736850.jpg

Kvinder i fællesskab

Kvinder i fællesskab

Oprette en facebook gruppe til os kvinder, hvor vi kan dele tanker, erfaringer, frustrationer omkring at leve sammen med sin cyklus, sit arbejde, sin mand, sine børn mm. Gruppen kan godt være i forbindelse med Børn og nærvær siden på Facebook bare med et andet navn. Link til gruppen

Indlaeg.om.alt-det-med-at-vaere-kvinde-og-mor

Indlæg om alt det med at være kvinde og mor

Blogindlæg

Link til kategorien “kvinder”? Så man kan komme direkte hen til relevante blogindlæg

Kvindens-cyklus

Ønsker du en cyklus i balance

Cyklus i balance

Snakke med Laura Grubb om, om jeg må reklamere for hendes kursus mod en lille sum penge? Jeg vil så gerne hjælpe med at dele budskabet.