adorable-antique-baby-326592.jpg

Kejser p1: Hjem til kødgryder og børn

Kejsers podcastserie tager her fat på at være hjemmegående med sine børn, have fravalgt arbejdsmarkedet og institutioner. En livsstil flere og flere vælger i Danmark.

Medvirkende er Line Sofie Andersen, formand for småbørnsfamilie-foreningen; SAMFO, Ole Henrik Andersen, lektor, DPU, Aarhus Universitet og Per Schultz Jørgensen, børne- og familieforsker.

Tid: 57 min

Podcastens findes der, hvor du ellers hører podcasts.

adult-art-baby-235243.jpg

Plus En #7: Når brystmælk er stærkere end blod

Vi møder her to kvinder, som har mødt hinanden tilfældigt i Købehavn. Den ene er muslim, den anden ateist, men alligevel bliver de gode veninder, faktisk så gode at de ammer hinandnens børn.

Politikkens podcast "Plus en" fortæller i dette afsnit omkring et andet syn på amning, end hvad vi normalt støder på i Danmark.

Tid: 24 min

Podcastens findes der, hvor du ellers hører podcasts.

backlit-beach-dawn-588561.jpg

Kloge koner #12: Ro i hovedet- og rå hverdagen

"Times is money" - i vores verdensopfattelse er tid lig med penge. Vi skal tjene en masse penge, som vi kan bruge på alle de lækre ting, der findes i denne smukke verden. Men alligevel opstår ønsket om mere tid. Tid til nærvær, ro og hygge med familien, venner, børn, sig selv.

Feminas podcastserie "Kloge koner" tager i dette afsnit fat i Karen Pallisgaard, som deler ud af sin viden og erfaringer om at skabe mere ro og nærvær i sin hverdag. 

Tid: 29 min

Podcastens findes der, hvor du ellers hører podcasts.